Office

  1. Maintal Str 1, 96247 Michelau Deutschland
  2. Obere Klaus 278, 8970 Schladming
    Check Location

Useful Links

Download Authorization:
Vollmacht herunterladen

About Us

Experience the difference! Our professional funeral experience will meet your needs.
24/7 available!

Our services, make it ease your worries!

© Funerali Elezi {{Y}}. All rights reserved. Powered by AMS!  Datenschutzerklärung | Impressum.

Një agjensi me përvojë shumë vjeçare për transportin e kufomave.

— Ne ju ofrojmë zgjedhje të shumta si:
Transportin e të ndjerit, Rregullimin e Dokumentacionit përkatës, Organizim të ritualeve, dhe Shërbime (Arkivole) sipas Porosisë…” —

Telefon: +49 151 52507256 WhatsApp: +49 151 52507256