Skip to content Skip to footer

çfarë ofrojmë ne!?

Shërbimet Tona

Nga fillimi deri në fund, ne qëndrojmë pranë jush në momentet më të trishta. Ju mund të mbështeteni në përvojën tonë shumëvjeçare çdo ditë. Përpikëria, respekti dhe transparenca janë pjesë e profesionit tonë për më shumë se një dekadë!

Transport kufomash

Bartja e Kufomave nga vendet Evropiane për në Atdhe!
Read more

Rregullimi i dokumentave

Rregullimi i dokumentacionit të nevojshëm.
Read more

Organizim të ritualeve

Ne bëjmë organizimet rituale (fetare), Hoxhën (larjen e të ndjerit)!
Read more

Sipas porosisë

Ne, gjithashtu ofrojmë edhe Arkivole sipas Porosisë dhe nevojave tuaja.
Read more
Shërbimet tona, lehtësojnë shqetësimet tuaja!

MESHIRA

“Kompania Jonë ka një përvojë mbi shumëvjeçare për transportin e kufomave, dhe ka një Staf profesional. Ne i shoqërojmë vëllezërit dhe motrat tona në udhëtimin e tyre të fundit. Këtu mund t’i besoni përvojës sonë shumëvjeçare.
Na lejoni gjithashtu që t’ju marrim edhe Brengat e Juaja. Bartja e Kufomave nga vendet Evropiane për në Atdhe si (Kosovë, Shqipëri, Malin e Zi, Kosovën Lindore si dhe Maqedoni), bëhet me Autoveturatmoderne dhe plotësisht me ajër të kondicionuar, si dhe Aeroplan. Ne ju ofrojmë zgjedhje të shumta si p.sh: Rregullimin e Dokumentacionit përkatës, Organizim të ritualeve, dhe Shërbime (Arkivole) sipas Porosisë…”

Transport Kufomash
Shërbimet tona, lehtesojnë shqetësimet tuaja!

Pse duhet të na zgjidhni neve

Ne përpiqemi të jemi gjithmonë të përpiktë me dërgesat ose me transportin e kufomave për në vendlindje.

Suksesi ynë është i lidhur drejtpërdrejt me cilësinë e shërbimit të transportit të kufomave që ne ofrojmë.

Transporti i kufomave është pergjegjesi jone!

Ne jemi të lidhur për të ngritur mëngët dhe për të ndihmuar në çdo rast funerali.

Krijimin e shërbimeve të shkëlqyera për transportimin e kufomës është detyra jonë.

Pasioni ynë ndaj tranportit të kufomave është shumë vjeçarë.

Shërbimet tona, lehtësojnë shqetësimet tuaja!

Kompania MESHIRA

Ne i shoqërojmë vëllezërit dhe motrat tona në udhëtimin e tyre të fundit. Këtu mund t’i besoni përvojës sonë shumëvjeçare.
Humbja e jetës së një personi të dashur është një përvojë tronditëse! Ne punojmë në të gjithë Evropën dhe transportojmë të ndjerin tonë në vendin tuaj.

Një agjensi me përvojë shumë vjeçare për transportin e kufomave.

— Ne ju ofrojmë zgjedhje të shumta si:
Transportin e të ndjerit, Rregullimin e Dokumentacionit përkatës, Organizim të ritualeve, dhe Shërbime (Arkivole) sipas Porosisë…” —

Telefon: +49 151 52507256 WhatsApp: +49 151 52507256