Skip to content Skip to footer

Orari

24 Orë ... në dispozicionin tuaj

Adresa

Gabelsbergerstraße 25, 83278 Traunstein, Germany
Check Location
Kontaktet

Keni pyetje?
Na kontaktoni!

    seventeen − 7 =

    Një agjensi me përvojë shumë vjeçare për transportin e kufomave.

    — Ne ju ofrojmë zgjedhje të shumta si:
    Transportin e të ndjerit, Rregullimin e Dokumentacionit përkatës, Organizim të ritualeve, dhe Shërbime (Arkivole) sipas Porosisë…” —

    Telefon: +49 151 52507256 WhatsApp: +49 151 52507256