Skip to content Skip to footer


Transport i kufomave nga Zvicra për në Shqipëri

Transport i kufomave nga Zvicra për në Shqipëri Si një shërbim profesional i transportit të kufomës, ne i kushtojmë rëndësi të madhe përputhjes me vlerat e ndryshme kulturore dhe fetare. Ndër të…


Transport i kufomave nga Zvicra për në Kosovë

Transport i kufomave nga Zvicra për në Kosovë Dëshironi të plotësoni dëshirën e fundit të të dashurit tuaj që të varroset në vendin e tij? Ju nuk jeni të sigurt se cilat rregulla ligjore duhet të…


Transport i kufomave nga Zvicra për në Maqedoni

Transport i kufomave nga Zvicra për në Maqedoni Falë rrjetit tonë në gjithë Zvicrën, ne jemi shoqëruesi juaj kompetent dhe partneri konfidencial në kohë të vështira. Një familjar vdes në Zvicer dhe vorrimi…


Transport i kufomave nga Zvicra për në Mal të Zi

Transport i kufomave nga Zvicra për në Mal të Zi Riatdhesimi i personave të vdekur nga gjitha anët e Zvicrës për në Mal të Zi kërkon permbajte në rregullat ndërkombëtare. Këto përfshijnë dokumente të ndryshme…

Kompania jonë me një përvojë më shumë se një Dekadë ju ofron këto Shërbime:

Shërbimet Tona:


Transport kufomash

Bartja e Kufomave nga vendet Evropiane për në Atdhe!
Read more


Rregullimi i dokumentave

Rregullimi i dokumentacionit të nevojshëm.
Read more


Organizim të ritualeve

Ne bëjmë organizimet rituale (fetare), Hoxhën (larjen e të ndjerit)!
Read more


Sipas porosisë

Ne, gjithashtu ofrojmë edhe Arkivole sipas Porosisë dhe nevojave tuaja.
Read more


Kompania Funerali Elezi:

Një agjensi me përvojë shumë vjeçare për transportin e kufomave.

— Ne ju ofrojmë zgjedhje të shumta si:
Transportin e të ndjerit, Rregullimin e Dokumentacionit përkatës, Organizim të ritualeve, dhe Shërbime (Arkivole) sipas Porosisë…” —

Telefon: +49 151 52507256 WhatsApp: +49 151 52507256